Contact

Websteks ontwikkelt hoogstaande websites en applicaties.

Wilt u meer weten over wat we doen en voor u kunnen betekenen? Neem contact op.

Websteks voor efficiënte internetoplossingen

Onze diensten

Wij werken in een breed veld op de raakvlakken van automatisering, software-ontwikkeling, (web)design, innovatie, marketing en bedrijfsvoering. Websteks werkt aan efficiënte internetoplossingen voor elk type organisatie.

Zakelijke software Over ons

Webapplicaties &
Maatwerk software

We ontwikkelen maatwerk applicaties, om uw merk of uw bedrijf, tot een grotere toegevoegde waarde te laten zijn. We ontwikkeling in-house unieke software voor unieke uitdagingen!

Backoffice

We ontwikkelen o.a. klantinformatie, verkoop, human resource, backoffice-systemen en API's op basis van internet-technologie en industriestandaarden.

Onze diensten zijn gelieerd aan internet-(conneciviteit), SaaS, PaaS, en backupdiensten. Tevens zijn we (hardware) leverancier van zakelijk geconfigureerde Synology-systemen.

Websites & Design

Onze maatwerk-oplossingen en standaard-oplossingen, als Wordpress en Magento, passen we aan aan uw wensen. Helder, toegankelijk, zoekmachine-geoptimaliseerd.

Mobile-first

Door te ontwikkelen volgens het mobile-first principe zijn onze websites en applicaties op elk device beschikbaar.

Apps

We ontwikkelen Apples iOS-, en Google Android-apps op basis van HTML5, JavaScript, Cordova of Flutter.

Ontwerp & Content

In-house ondersteunen we de productie van grafische marketinguitingen. Naast webdesign ontwerpen we ook logo's, banners, brochures en flyers.

Digitale strategie

Websteks werkt graag met u samen aan uw online communicatie. Wij integreren bijvoorbeeld social media in web-applicaties, maar ook in uw bedrijfsvoering.

Daarnaast helpen we met zoekmachineoptimalisatie, Facebook-apps, Google Analytics.

Ons werk

Voor onze klanten bedenken en maken we digitale oplossingen, waarmee we ons richten op gebruikerservaring, de impact of juist de eenvoud.

Ons werk