Contact

Websteks ontwikkelt hoogstaande websites en applicaties.

Wilt u meer weten over wat we doen en voor u kunnen betekenen? Neem contact op.

Websteks voor efficiënte internetoplossingen
Overzicht

Nieuwe website voor Schmitt Anchors & Chaincables

Schmitt Anchors & Chaincables is sinds 1862 toeleverancier van ankers, kettingen en benodigdheden voor onder andere de maritieme sector.

Dynamische Website

Maatwerk website

Via By Lipman kwamen wij in contact met Schmitt Anchors & Chaincables. Een bedrijf, dat met onze ervaring in maritieme industrie voor niches, precies in ons straatje past.

We hebben de uitingen van Schmitt Anchors & Chaincables aangepakt. Ten eerste hebben we een volledig responsive website ontwikkeld die qua uitstraling en techniek aansluit aansluit bij de huidige tijd en trends. Naast een vernieuwd uiterlijk hebben aanpassingen doorgevoerd om de conversie te verhogen en de bezoeker overzichtelijker producten te presenteren.

Front-end

Bij de nieuwe website van Schmitt Anchors & Chaincables ligt de nadruk op de verschillende markten van Schmitt Anchors & Chaincables. Zowel de markten als de productgroepen worden overzichtelijk op de homepage getoond. Onderaan de homepage staat een overzicht van het nieuws en bedrijfsomschrijving.

Alle activiteiten van Schmitt Anchors & Chaincables hebben een pagina, met een overzicht van alle producten in subcategorieën.

Backend

Om het beheer van de nieuwe site zo eenvoudig mogelijk te houden hebben we gekozen voor een maatwerk beheeromgeving. In deze omgeving kunnen de pagina's en de bijhorende (header)afbeeldingen beheerd worden zonder enige kennis van html of grafische software. Op dezelfde wijze kunnen producten worden beheerd op de website.

Naast beheer voor pagina's en updates is er een module toegevoegd voor het beheer van producten. De tekst, afbeeldingen en specificaties kunnen eenvoudig worden ingevoerd in het beheersysteem. De weergave van de pagina is op maat gemaakt, hierdoor is het niet nodig de kenmerken uit te lijnen.

Bekijk dit project online

www.schmitt-anchors.com