Contact

Websteks ontwikkelt hoogstaande websites en applicaties.

Wilt u meer weten over wat we doen en voor u kunnen betekenen? Neem contact op.

Websteks voor efficiënte internetoplossingen
Overzicht

Nieuwe website voor Partners Pays-Dogon

In het verleden ontwikkelde Websteks al de website voor een van deze stichtingen. Deze nieuwe stichting zet zich in met projecten op het gebied van onderwijs, de vergroening van de woestijn, water, vrouwen, gezondheid en cultuur. In 2017 hebben wij met veel enthousiasme mogen werken aan de website van deze nieuwe stichting.

Partners Pays-Dogon

Partners Pays-Dogon is een fusie tussen drie stichtingen die samenwerken in het Dogongebied.

Ontwikkeling website

Wordpress website

Voor de nieuwe stichting hebben we drie databases samengevoegd waardoor alle projecten en activiteiten behouden zijn gebleven.

De vraag was een eenvoudig te beheren backoffice neer te zetten met de mogelijkheid om projectinformatie en -nieuws te plaatsen in meerdere talen.

We hebben de nieuwe site wederom op een Wordpress CMS ontwikkeld. Naast de nieuwe backoffice hebben we het ontwerp van de website frisser gemaakt, door het gebruik van andere fonts, grote afbeeldingen en helderdere kleuren, en de site gekoppeld aan de social media uitingen van de stichting.

Het ontwerp is in samenspraak gemaakt met OAK Duurzaam, die het nieuwe logo en huisstijl voor Partners Pays-Dogon heeft ontwikkeld.

Wat doet de stichting?

Anminatiebedrijf In 60 Seconds maakt een duidelijke animatie over het werk van Partners Pays Dogon.

Websteks is al sinds jaren de online partner van de stichting. We voelen ons verbonden met de projecten, maar ook met de praktische insteek van de projecten. Zoals we zelf ook zijn. Wil je ook helpen? Steun dan de Stichting

Bekijk dit project online

www.partnerspaysdogon.nl