Contact

Websteks ontwikkelt hoogstaande websites en applicaties.

Wilt u meer weten over wat we doen en voor u kunnen betekenen? Neem contact op.

Websteks voor efficiënte internetoplossingen
Overzicht

Nieuwe website voor Koninklijke Van der Wees Transporten

Sinds 2012 werkt Websteks samen met Van der Wees aan hun website. Inmiddels is de 3e website gelanceerd!

Dynamische Website

Wordpress website

In 2012 kwamen wij in contact met Van der Wees Transporten, sindsdien ontwikkelen we tezamen hun web-uitingen. Van der Wees is een bedrijf, dat met onze ervaring in industrie en transport, precies in ons straatje past.

We hebben de uitingen van Van der Wees Transporten aangepakt. Ten eerste hebben we een volledig responsive website ontwikkeld die qua uitstraling en techniek aansluit aansluit bij de huidige tijd en trends. Een vernieuwd uiterlijk zorgt er voor dat de uitstraling van het bedrijf beter aan sluit bij de spectaculaire activiteiten. Daarnaast hebben we aanpassingen gemaakt om conversie te verhogen en de bezoeker overzichtelijker de werkzaamheden van het transportbedrijf te presenteren.

Front-end

Bij de nieuwe website van Van der Wees Transporten ligt de nadruk op de verschillende werkzaamheden van het bedrijf. Door de verschillende werkzaamheden anders te presenteren is er meer eenheid tussen de verschillende divisies.

Naast de verschillende expertises van het bedrijf is er ruimte voor presentatie van projecten, materieel en medewerkers. Het nieuws wordt gevoed door een directe koppeling met de LinkedIn bedrijfspagina.

Backend

Om het beheer van de nieuwe site zo eenvoudig mogelijk te houden hebben we gekozen voor een Wordpress beheeromgeving. In deze omgeving kunnen de pagina's en de bijhorende (header)afbeeldingen beheerd worden zonder enige kennis van html of grafische software. Op dezelfde wijze kunnen projecten worden beheerd op de website.

Naast beheer voor pagina's en updates is er een module toegevoegd voor het beheer van materieel en medewerkers. De kenmerken kunnen eenvoudig worden ingevoerd in het beheersysteem. De weergave van de pagina is op maat gemaakt, hierdoor is het niet nodig de kenmerken uit te lijnen.

Bekijk dit project online

www.vanderwees.nl