Contact

Websteks ontwikkelt hoogstaande websites en applicaties.

Wilt u meer weten over wat we doen en voor u kunnen betekenen? Neem contact op.

Websteks voor efficiënte internetoplossingen
Overzicht

Nieuwe website voor Het Spectrum

Een uitdaging moet je aan gaan!

Het Spectrum kwam bij ons met de vraag om op korte termijn hun nieuwe website te ontwikkelen. Een uitdaging die we met enthousiasme zijn aangegaan!

Websteks is gevraagd een nieuwe website te ontwikkelen die voldoet aan de eisen van deze tijd. Volledige schaalbaar op mobiel en tablet, maar ook overzichtelijk voor de bezoeker en met een eenvoudige beheeromgeving.

De fusie van Het Spectrum en de Wielborgh zorgde ervoor dat de pagina's en functionaliteiten van twee websites moesten worden gecombineerd. Naast pagina's moest locatie-informatie, activiteiten en vacatures overzichtelijk gepresenteerd worden. Websteks heeft de functionaliteiten aan elkaar gekoppeld waardoor in een eenvoudige beheeromgeving alle diensten en gegevens aan de locaties te verbinden is.

Dynamische website

Wordpress website

Front-end

Bij de nieuwe website van Het Spectrum ligt de nadruk op de verschillende diensten en activiteiten van Het Spectrum. Deze activiteiten worden overzichtelijk op de homepage getoond in grote blokken. Daarnaast hebben we een mega menu gemaakt waarop alle diensten in een blik worden weergegeven.

Alle activiteiten van het_spectrum hebben een pagina met een eigen uitstraling. Dit verhoogt de herkenbaarheid voor bezoekers en dienst in het geheel.

Backend

De wens van Het Spectrum was de beheeromgeving te ontwikkelen op het Wordpress CMS, dit in verband met het budget en de ervaring met Wordpress.

In deze beheeromgeving kunnen de pagina's en de bijhorende (header)afbeeldingen beheerd worden zonder enige kennis van html of grafische software.

Naast beheer voor pagina's en locaties is er een module toegevoegd voor het beheer van vacatures, activiteiten en vrijwilligerswerk. Bij al deze items is het mogelijk een locatie aan te geven bij waarbij deze direct getoond worden.

Responsive design

Om de nieuwe website van Het Spectrum goed weer te kunnen geven op alle huidige devices, en ook om toekomstige modellen, hebben we deze responsive gemaakt.

Bij Responsive Webdesign worden tekst, afbeeldingen en opmaakelementen automatisch geschaald en passend gemaakt voor de resolutie van de smartphone of tablet. Bij responsive design draait het niet alleen om het ontwerp, maar ook om de gebruikerservaring.

Samenwerken met Websteks betekent opstijgen naar een hoger level dan je vooraf bedenkt. Ze denken mee in creatieve oplossingen zonder de praktijk uit het oog te verliezen en staan altijd voor ons klaar. Wij willen hen graag aan anderen aanbevelen.

Het Spectrum

Bekijk dit project online

www.hetspectrum.nl