Contact

Websteks ontwikkelt hoogstaande websites en applicaties.

Wilt u meer weten over wat we doen en voor u kunnen betekenen? Neem contact op.

Websteks voor efficiënte internetoplossingen
Overzicht

Nieuwe website voor EuroPreventie

Een uitdaging moet je aan gaan!

EuroPreventie kwam bij ons met de vraag om op korte termijn hun nieuwe website te ontwikkelen. Een uitdaging die we met enthousiasme zijn aangegaan!

Websteks is door Capital V gevraagd een nieuwe website te ontwikkelen die voldoet aan de eisen van deze tijd. Volledige schaalbaar op mobiel en tablet, maar ook overzichtelijk voor de bezoeker en met een eenvoudige beheeromgeving.

Dynamische website

Wordpress website

Front-end

Bij de nieuwe website van Europreventie ligt de nadruk op de verschillende diensten en activiteiten van Europreventie. Deze activiteiten worden overzichtelijk op de homepage getoond in grote blokken.

Alle activiteiten van europreventie hebben een pagina met een eigen uitstraling. Dit verhoogt de herkenbaarheid voor bezoekers en dienst in het geheel.

Backend

De wens van Europreventie was de beheeromgeving te ontwikkelen op het Wordpress CMS, dit in verband met het budget en de ervaring met Wordpress.

In deze beheeromgeving kunnen de pagina's en de bijhorende (header)afbeeldingen beheerd worden zonder enige kennis van html of grafische software.

Naast beheer voor pagina's en locaties is er een module toegevoegd voor het beheer van vacatures, projecten en support.

Responsive design

Om de nieuwe website van EuroPreventie goed weer te kunnen geven op alle huidige devices, en ook om toekomstige modellen, hebben we deze responsive gemaakt.

Bij Responsive Webdesign worden tekst, afbeeldingen en opmaakelementen automatisch geschaald en passend gemaakt voor de resolutie van de smartphone of tablet. Bij responsive design draait het niet alleen om het ontwerp, maar ook om de gebruikerservaring.

Bekijk dit project online

www.europreventie.nl