Contact

Websteks ontwikkelt hoogstaande websites en applicaties.

Wilt u meer weten over wat we doen en voor u kunnen betekenen? Neem contact op.

Websteks voor efficiënte internetoplossingen
Overzicht

Nieuwe website voor Duikbedrijf W. Smit

Een frisse uitstraling voor Duikbedrijf W. Smit

Samen met ByLipman zijn we gevraagde de website van Duikbedrijf W.Smit te eigentijdser te maken. Centraal daarbij stond dat de uitstraling herkenbaar bleef.

Even Smit Waalhaven bellen is het motto van W. Smit, hun diverse activiteiten brachten we samen op een nieuwe website.

Dynamische website

Wordpress website

Front-end

Bij de nieuwe website van het Rotterdamse bedrijf ligt de nadruk op de verschillende diensten en activiteiten.

De website heeft een eigen uitstraling, die aansluit bij het vernieuwde logo. Dit verhoogt de herkenbaarheid voor bezoekers. Daarnaast hebben we gekozen voor een overzichtelijke weergave van materieel en certificaten, om de brede kwaliteiten visueler te maken.

Backend

De wens van W. Smit was de beheeromgeving te ontwikkelen op het Wordpress CMS, dit in verband met het budget en de ervaring met Wordpress.

Naast beheer voor pagina's zijn er modules ontwikkeld voor het beheer van certificaten, nieuws, materieel en bedrijfsactiviteiten.

Responsive design

Om de nieuwe website van Duikbedrijf Smit goed weer te kunnen geven op alle huidige devices, en ook om toekomstige modellen, hebben we deze responsive gemaakt.

Bij Responsive Webdesign worden tekst, afbeeldingen en opmaakelementen automatisch geschaald en passend gemaakt voor de resolutie van de smartphone of tablet. Bij responsive design draait het niet alleen om het ontwerp, maar ook om de gebruikerservaring.

Bekijk de website

wsmit.com