Contact

Websteks ontwikkelt hoogstaande websites en applicaties.

Wilt u meer weten over wat we doen en voor u kunnen betekenen? Neem contact op.

Websteks voor efficiënte internetoplossingen
Overzicht

Nieuw logo en websites voor alle onderdelen van Drechtwerk

Een frisse uitstraling voor Drechtwerk

Drechtwerk is dé dienstverlener van de Drechtsteden in het ontwikkelen en ondersteunen naar werk.

Samen met ByLipman zijn we gevraagde de uitingen van Drechtwerk te eigentijdser te maken en de drie losse identiteiten te verbinden. Centraal daarbij stond dat de uitstraling herkenbaar bleef.

Naast het logo en de website van Drechtwerk hebben we ook voor de bedrijfsonderdelen DrechtwerkGroen en DrechtwerkActief een nieuwe website ontwikkeld.

Dynamische websites

Wordpress website

Front-end

Bij de nieuwe websites van Drechtwerk ligt de nadruk op de verschillende diensten en activiteiten van de bedrijfsonderdelen.

De drie websites hebben een een eigen uitstraling. Dit verhoogt de herkenbaarheid voor bezoekers en dienst in het geheel. Toch zijn ze herkenbaar als onderdeel van Drechtwerk.

Backend

De wens van Drechtwerk was de beheeromgeving te ontwikkelen op het Wordpress CMS, dit in verband met het budget en de ervaring met Wordpress.

Wij hebben gekozen voor een Wordpress Multisite installatie waarmee op een locatie alle websites te beheren zijn. In deze beheeromgeving kunnen de pagina's en de bijhorende (header)afbeeldingen beheerd worden zonder enige kennis van html of grafische software.

Naast beheer voor pagina's zijn er modules ontwikkeld voor het beheer van vacatures, projecten en bedrijfsactiviteiten.

Responsive design

Om de nieuwe websites van Drechtwerk goed weer te kunnen geven op alle huidige devices, en ook om toekomstige modellen, hebben we deze responsive gemaakt.

Bij Responsive Webdesign worden tekst, afbeeldingen en opmaakelementen automatisch geschaald en passend gemaakt voor de resolutie van de smartphone of tablet. Bij responsive design draait het niet alleen om het ontwerp, maar ook om de gebruikerservaring.

Mijn Drechtwerk

Naast de websites hebben heeft Websteks een websites ontwikkeld waarop de medewerkers van Drechtwerk toegang hebben tot hun bedrijfsaccount. Communicatie met HR, de personeelsvereniging en communicatie verlopen via deze portal. In de toekomst zal de software verder uitgebreid worden.